OSLO HERE I COME

OSLO HERE I COME

Det er mandag og skikkelig ruskevær i Bodø. Vinden uler og regnet pisker mot vinduene. Jeg benytter anledningen til å kose meg inne med levende lys, og musikk fra Beth Harts album Leave The Light On på høyttalerne. Jeg synger med av full hals på refrenget til Learning To Live, mens jeg pakker kofferten.

I morgen reiser jeg til Oslo. Der skal jeg blant annet intervjues, delta på et prosjekt, være med på seminar med Landsforeningen mot fordøyelsessykdommer (LMF) og treffe gamle og nye venner. Dette blir ei veldig innholdsrik og spennende uke. Jeg gleder meg!

Dere skal selvsagt få lese om alt sammen når jeg er vel tilbake i Bodø. I mellomtiden får dere et lite tilbakeblikk fra da jeg ble «NY» med Allers i 2013.

Mange år med alvorlig kronisk sykdom og sterke smerter hadde satt sine spor, både på inn og utsiden. Jeg var både fysisk og mentalt sliten.

Jeg var ikke den Jorunn jeg pleide å være, og heller ikke den jeg ønsket å være. Det var på tide å gjøre noe. Et eller annet som kunne få meg ut av selvmedlidenhetsbobla, og i bedre humør.

Jeg er glad i å lese, men noen ganger når jeg er veldig sliten eller utmattet, har hjernetåke (brainfog som det kalles på engelsk), så klarer jeg ikke å konsentrere meg nok til å lese i en bok. Da er det fint å se på bilder, lese kortere artikler og reportasjer i ukeblader og magasiner.

Det var i ukebladet Allers jeg kom over annonsen - Vil du bli ny med Allers? Jeg hørte meg selv svare et høyt – JA! Og før jeg visste ordet av det hamret jeg løs på tastaturet. Ja, jeg meldte meg på selv. Skrev en lang og omfattende søknad, som jeg i ettertid har lest på nytt og tenkt – hjelpes – jeg tok visst helt av!

Uansett – det funket. Historien gjorde inntrykk på Bli-ny-teamet, og jeg glemmer aldri dagen da jeg fikk telefon fra stylist Hilde Ottem. Det føltes som å vinne i lotto! Selve Bli-ny-dagen kan dere lese om i reportasjen fra Allers, og jeg tror jeg kan skrive under på at det ble en skikkelig Opptur!

20171016_212125.png
20171016_212030.png
20171016_211926.png

Faksimile fra Allers. Gjengitt med tillatelse.

OSLO LEVERTE BIG TIME!

OSLO LEVERTE BIG TIME!

OVERVELDET OG OVERSTIMULERT

OVERVELDET OG OVERSTIMULERT