JEG ER SÅ TAKKNEMLIG

JEG ER SÅ TAKKNEMLIG

Kjære leser! Jeg «smetter» bare kjapt innom bloggen for å fortelle status, og for å ønske deg og dine en riktig fin påske, hvor enn den tilbringes.

Selv hadde jeg planlagt noen effektive skrivedager nå i Palmehelga og utover i stille uke, men helsa ville det annerledes.

I forbindelse med en planlagt behandling på sykehuset ble det avdekket, både via blodprøve og bare ved å se på meg, at jeg var tom for jern og hadde lav blodprosent. Faktisk såpass lav at jeg trengte blodoverføring.

Jeg har, som tidligere nevnt, Jernmangelanemi, så det kom ikke som noe sjokk. Energinivået var på minus, og jeg hadde ikke akkurat røde roser i kinnene, for å si det sånn…

På grunn av flere runder med virus i løpet av vinteren har jeg ikke kunnet få jern så hyppig som jeg må, for å klare og holde nivåene oppe. 

På onsdag i forrige uke gav min mann blod, og på fredag fikk jeg beskjed om at jeg måtte få.

Fryktelig irriterende altså, når kroppen ikke spiller på lag, og særlig når det er ferietid og man har lagt planer – men når det nå først er sånn, så er jeg uendelig takknemlig for at det finnes hjelp å få.

Etter to poser blod og to injeksjoner med jern føler jeg meg allerede i bedre form, så i morgen tenker jeg å jobbe videre med bokprosjektet mitt. 

Jeg sender en stor takk, rett fra hjerte, til min mann og alle andre blodgivere, og til alt helsepersonell som står på, til alle døgnets tider, året rundt, for å hjelpe alle oss som trenger det.

Dere er i ordets rette forstand – Lifesavers!

SNART I VG

SNART I VG

MITT MØTE MED KUNSTNEREN BJØRG THORHALLSDOTTIR

MITT MØTE MED KUNSTNEREN BJØRG THORHALLSDOTTIR